MELTEM DUMAN

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle dolu dolu etkinliklerin gerçekleştirildiği eğlence programında basınla bir araya geldi.

Kentte faaliyet gösteren basın mensuplarının katıldığı ve doyasıya eğlendiği programda konuşan Mustafa Eken, “Gecesini gündüzüne katan emektar basın mensupları sizler için düzenlenen programa hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde çok güzel bir birliktelikle ailece bir ve beraberiz” dedi.

Bir şehrin gelişmesinin ve büyümesinin basınla birlikte olacağının altını çizen Başkan Mustafa Eken, “Kentin menfaati uğruna gece gündüz çalışan basın mensupları her süreçte olduğu gibi salgın sürecinde de ne kadar emek verdiğini gördük. Özellikle pandemi döneminde basın mensuplarımızın, gazetecilerimizin ne kadar emek verdiğini de hepimiz gördük. Şehirdeki bu güzel birlik ve beraberlik 2022 yılında inşallah devam eder. Hepiniz sizler için gerçekleştirdiğimiz programa tekrar hoş geldiniz” ifadelerini kullandı.

“OLMAZ DENDİ AMA OLDU”

Gerçekleştirilen programda gece gündüz demeden teşvik konusunu gündemde tutan ve Sivas’ın kalkınmasında ve gelişmesinde önemli olan Demirağ OSB’nin Cazibe Merkezi ilan edilmesi konusuna da değinen Başkan Eken, “Birileri hayal, birileri olmaz dedi. Bazıları Mustafa Eken teşvikle yatıp teşvikle kalkıyor dedi. Ama çok şükür emeklerimizin karşılığını aldık. Demirağ OSB’nin Cazibe Merkezi ilan edilmesi iş dünyasını çok mutlu etti. 2022 yılında umutlarımız fazla. Tabi 1. OSB, Gemerek ve Şarkışla OSB’nin de bu kapsama alınması için girişimlerimiz sürüyor. Bu konuda emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a ve il yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu şehirde kimin ne kadar emeği varsa, kim bir tuğla üstüne tuğla koyuyorsa hepsinden Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Eğlence dolu program, Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı ve personeli katıldı. Türkülerin söylendiği, hoş sohbetler edilerek doyasıya eğlenilen programı düzenleyen Mustafa Eken’e Memleket Gazetesi olarak teşekkür ederiz.