Mehmet TIRPAN

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün her ay bir ilçede gerçekleştirdiği ilçe milli eğitim müdürleri toplantılarının Mart ayı birleşimi Altınyayla’da gerçekleştirildi.

Altınyayla Şehit Nurullah Çakır Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Durgut, ilçede eğitim-öğretim alanında yürütülen, proje ve faaliyetler başta olmak üzere, okul, öğretmen, öğrenci ve derslik sayılarına ilişkin rakamsal verilerin yer aldığı bir sunum yaptı.

Durgut’un sunumunun ardından 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde yapılan proje ve çalışmalar değerlendirilirken, ikinci dönemde hayata geçirilecek proje ve çalışmalar ile ilgili görüş, talep ve öneriler de masaya yatırıldı. Toplantının son bölümünde milli eğitim şube müdürleri sorumluluk alanlarıyla ilgili çeşitli konularda ilçe milli eğitim müdürlerine bilgi verildi.