MEHMET TIRPAN

37. Bölge Sivas Eczacılar Odası Başkanı Bahadır Eren, girilen tam kapanma sürecinde il genelinde eczanelerin sabah 8:30 akşam 18 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Hafta içi bütün eczanelerimiz açık olacağını ve hafta sonunda nöbetçi eczanelerin il genelinde hizmet vereceğini aktaran Başkan Eren, “Biz Eczacılar halkımızın en yakın sağlık danışmanı olarak her zaman olduğu gibi görevimizin başındayız Sizlerden de mevcut kısıtlamalara uyarak evde kalmanızı rica ediyoruz. Pandemi sürecini hep birlikte ele ele vererek atlatabiliriz” dedi.

Sürekli maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması noktasında uyarılar yaptıklarını aktaran Başkan Eren, “Kurallara harfiyen uymadığımız sürece bu salgından kurtulmamız mümkün değil gibi gözüküyor. Güzel yarınlara kavuşmak için evde kalalım ve kurallara uyalım. Bu süreçte aşı konusu da oldukça önemli. İçinden geçtiğimiz Pandemi süreci, aşı konusunu her zamankinden daha önemli bir hale getirdi. Aşı sırası gelen vatandaşlarımızın en kısa sürede aşılarını yaptırmalı. Salgınla mücadele de aşı önemli bir etken. Aşı yaptırmak kendimize olduğu kadar çevremize karşı da bir sorumluluğumuzdur” ifadelerini kullandı.