Mehmet TIRPAN

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına adaylığını açıklayan Mesut Dursun, Bilgi, birikim ve tecrübesine dayanarak aday olduğunu, göreve layık görülmesi halinde menfaat ve çıkar gözetmeden hizmetkar olarak çalışacaklarını söyledi.

Hizmetkar olarak başkanlık görevini yürütmek istediklerini aktaran Dursun, “21 yıldır hizmet vermiş olduğum kooperatifimizin önümüzdeki günlerde yapılacak olan olağan genel kurulundaki başkanlık görevine ben de sizlerin duaları, teveccühleri ve destekleri ile talib oldum” dedi.

Esnafların dertleri ile dertlenmek ve onların sıkıntılarını gidermek için ekibi ile bir fiil mücadele edeceklerin altını çizen Başkan Adayı Dursun, “Pandemi döneminde gece-gündüz demeden, hafta sonları da dahil olmak üzere çalıştık. Esnafların ve sivil toplum kuruluşlarını başkanlarının teveccühü ile çıktığımız bu yolda şeffaf, katılımcı ve yenilikçi bir anlayış ile üst noktalarda bulunan kooperatifimizi daha üst seviyelere taşıyarak esnaf ve sanatkarlarımıza daha kaliteli hizmeti sunmaya hedefliyoruz. Ekonomimizin temel taşı olan esnaf ve sanatkar kardeşlerimi  en kalbi duygularımla selamlıyor; seçimlerimizin ülkemize, milletimize ve siz değerli esnaflarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor” ifadelerini kullandı.

Son olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününe de değinen Dursun, “Elbette basın bizim için çok önemli ve değerli. Yaz kış demeden bizleri doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyunu bilgilendiren, emeğini esirgemeyen basın çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.