ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 11 askerden biri olan 24 yaşındaki Osman Budak'ın Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ndeki ailesine acı haber ulaştı.
Polis memuru Osman Budak'ın şehit olduğu haberini Düziçi İlçesi'ne bağlı Alibozlu Köyü'nün Dereoba Mahallesi'ndeki ailesine emniyet yetkilileri verdi. Acı haberi alan baba İsmet ile anne Zeynep Budak gözyaşlarına boğuldu. 2'si kız 4 kardeşin en büyüğü olan Osman Budak'ın şehit olduğu haberini alan yakınları eve akın etti. Eve Türk bayrakları asıldı.
DÜN ŞIRNAK'A GİTMİŞ
2 yıl önce Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde göreve başlayan bekar Osman Budak'ın Şırnak'a atanınca tayin izni alıp baba evine geldiğini belirten yakınları, "Daha dün buradaydı. Perşembe günü Şırnak'a gitmişti" dedi.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2016, 20:02
Dün görev yerine gitti, bugün şehit oldu
ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olan 11 askerden biri olan 24 yaşındaki Osman Budak'ın Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ndeki ailesine acı haber ulaştı. .

YORUM EKLE
1
Düziçi'nde şehit acısı
2
Nöbet tutan asker silahından çıkan kurşunla yaralandı
3
Bir şehit ateşi de Edremit'e düştü
4
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçiş başladı...
5
Çanakkale'de şehit acısı
6
Kayseri'de 36 işadamı tutuklandı
7
FETÖ'nün iç Anadolu imamı yakalandı
8
Yerlikaya Memnun
9
Lig Yeni Başlıyor
10
Hakkari Valisi Toprak, sınır birliklerini ziyaret...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:16

GÜNEŞ
05:46

ÖĞLE
12:37

İKİNDİ
16:19

AKŞAM
19:17

YATSI
20:41
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER