HABER MERKEZİ

Önder Sivas İmam Hatipliler Derneğinin olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Hüseyin Duman birkez daha seçilerek güven tazeledi.

Dernek binasının birinci katında  bulunan İkra Kitap Kütüphanesinde gerçekleştirilen genel kurulda, Paşa camii imam hatibi Abdullah Koç tarafından Kur’anı kerim okundu.

Divan Başkanlığını Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda dernek üyesi olan Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz’ın yaptığı genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Hüseyin Duman, iki yıllık görev süresince yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İmam Hatip Lisesi ve ortaokullarında okuyan öğrencilere ve mezunlara en güzel şekilde hizmet etmeye gayret gösterdiklerini dile getiren Duman, sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini, başarılı öğrencileri gezi ve farklı etkinliklerle ödüllendirdiklerini, mezun ve mensuplara yönelik etkinlikler ve toplantılar ile  sabah namazı buluşmaları gerçekleştirdiklerini  belirterek, etkinliklere destek olan hayır sahiplerine , mezun ve mensuplara, yönetim kurulu üyelerine ve ilimiz protokolüne teşekkür etti.

Duman ayrıca, derneğin kuruluşundan bu güne kadar görev alan ve hizmet eden dernek başkanları ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, desteklerinin bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulundu.

Denetim kurulu raporu ve faaliyetler okunduktan sonra ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünde ise katılımcılar söz alarak görüş ve önerilerini açıkladılar.

Tek liste ile gidilen genel kurulda dernek başkanlığına Hüseyin Duman tekrar seçilirken, yönetim kurulu Mehmet Erdem, Nurettin Karataş, Hasan Durna, Hikmet Kuru, Celal Şerbet, Bilal Polat, Osman Yüksel, A. İkbal Genç, Muhammet Aslantaş, Mehmet Nebioğlu , Abdullah Koç ve Ramazan Baltepe’den oluştu.

Denetim Kurulunda ise A.Samet Şimşek, Y. Ramazan Fidan ve Turan Topgül yer aldı.