SEYİT ÖMER YILDIZ

Sivas’ta düğün sektöründe faaliyet gösteren işletmeler kahvaltı programında bir araya geldi. Tanıtım stantlarının kurulduğu programda, gelin adayları ve düğün sektörü üzerine faaliyet gösteren firmalar bir araya geldi.  Sponsorlar tarafından çekiliş ile düğün hazırlıkları yapan çiftlere hediyelerin verildiği programda zaman zaman renkli dakikalar yaşandı. Bando ve zeybek gösterilerinin yanı sıra sponsorlar ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

 “40 SPONSORUM İLE YOLA ÇIKTIM”

Program organizatörü Ayşegül Alp, düğün sektörü üzerine faaliyet gösteren, Sivas’ın önde gelen 40 firması ile yola çıktığını belirterek, “Sivas’ta böyle bir organizasyonu 2’nci kez gerçekleştiriyorum ve her yıl üzerine bir şeyler koyarak ilerliyoruz. Bugün burada 500 kişiyi ağırlıyoruz. Birçoğunuz gelin adayısınız. Sizler için Sivas’ta işinde lider olan 40 sponsor firma ile karşınıza çıktık. Siz düğün hazırlıklarınızı yaparken, bizde ihtiyacınız olan sektördeki firmalar ile hizmeti ayaklarınıza kadar getirdik. Gelinlikçiler, fotoğrafçılar, organizasyon şirketleri, kuaförler, güzellik salonları, abiyeciler, düğün salonları gibi düğün üzerine hizmet veren kaç çeşit sektör var ise burada onların stantlarını gezecek fikir edineceksiniz… Bugün burada sponsorlarımız tarafından çeşitli hediyelerimiz olacak. Böyle bir organizasyonda Sayın Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin beye ve kıymetli eşlerine de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bizleri yalnız bırakmadılar” ifadelerini kullandı.

ÇETİNEL; “SİVAS’TA EVLENECEK ÇİFTLER İÇİN GÜZEL BİR ORGANİZASYON”

Birbirinden değerli ve yaptıkları işleriyle nam salan sponsorlar arasında, gerek Sivas’ta gerekse Burdur Salda gölü, Isparta Lavanta Bahçeleri, Antalya, Alanya, Kapadokya gibi birçok bölgede yapmış olduğu gelin damat ve moda çekimleri ile adından sıkça söz ettiren Grafikser Fotoğrafçılık sahibi Sercan Çetinel’de gazetemize açıklamalarda bulundu.

Fotoğrafçı Çetinel, böyle bir organizasyonu gerçekleştiren Kuaför Ayşegül Alp’e teşekkür etti. Sivas’ta evlenecek çiftler için güzel bir organizasyon olduğunu belirten Çetinel, şöyle devam etti; “Bugün burada aşırı bir yoğunluk var. Sivas’ta 2020 yılında evlenme planları içerisinde olan tüm bayanlar neredeyse burada. Bizimle beraber 40 sponsor arkadaşımız var. Birbirimiz ile kenetlendik ve ben değil biz diyerek burada olduk. Program organizatörü Ayşegül hanım gerçekten güzel bir etkinliğe imza attı. Her arkadaşlarımızın olduğu gibi bizim standımızda bir hayli yoğun ilgi görüyor. Yeni düğün albüm modelleriyle karşılarına çıktık. Onlara bu mini fuarda çeşitli kampanyalar ve hediyeler sunuyoruz. Birçok çift, dış çekimleri için ön rezervasyon yapmaya geldi. Gerçekten oldukça faydalı bir organizasyon oldu”

500 biletin satıldığı kahvaltı programında, bilet alamayan misafirler ise akşam saatlerine kadar süren stantlara yoğun katılım göstererek, düğün hazırlıkları üzerine bilgiler aldı.