Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, kurumunda özel çalışmalara imzalar atmaya devam ediyor. Görev yaptığı kurumu gün geçtikçe daha iyi tanımaya başlayan Tunç, antrenörler için yürürlüğe koyduğu mesai programıyla beğeni topluyor. Kurumda bugüne kadar sadece antrenman saatinde antrenman salonunda bulunan antrenörler, yeni uygulamayla antrenman saatleri dışında 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonu’nda yer alacak. Antrenman saatlerine göre ertesi gün 08:00 ile 10 arasında mesaiye başlayacak olan antrenörler, antrenmana gidecekleri zaman yetkililerden izin alarak Taha Akgül Spor Salonu’ndan ayrılacak.

ÇALIŞAN ÇALIŞMAYAN AYRIMI YAPILACAK MI?

Yeni uygulamayla antrenörlerine mesai kavramını aşılamaya çalışan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde yetkililerin çalışan antrenör, çalışmayan antrenör,  sporcusu alan antrenör,  sporcusu olmayan antrenör ayrımlarını yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Bünyesinde görev yapan birçok antrenörün iki elin parmak sayısını geçmeyen sporcusunun olduğu kurumda, planlı, programlı, Türkiye ve uluslararası başarılara imza atan sporcuları bulunan antrenörlere farkındalık yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

ÇARŞI PAZAR AVM GEZİSİ YOK

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan antrenörler, antrenman günlerinde mesai saatinde, çarşı, pazar ve AVM gezilerinde yer alamayacak. Öte yandan il müdürü Erdoğan Tunç ve ekibinin ilerleyen günlerde antrenörlerini yaptıkları antrenmanlarda ziyaret ederek durum değerlendirmesi yapacağı gelen bilgiler arasında.