Kırmızı-beyazlı takımın Teknik direktörü Samet Aybaba,kupada bir üst tura yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek”

Kızılcabölükspor çok iyi mücadele etti. Biz de gayretliyiz. Kupada bir üst tura yükseldik. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Önümüzde daha çok ciddi maçlarımız var. Muhammet Demir iyi bir çıkış yakaladı. Antrenmanlarda da iyi çalışıyor. Kaliteli bir oyuncu. Daha da iyi olacak. Şimdi hep birlikte hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başlayacağız”dedi.

Futbolculardan Ergin Keleş ise

“Bugün güzel ve özel bir gün. Çünkü bugün; bu zengin, bu güzel toprakları kendimize yurt edinmiş olan bizlerin yani büyük Türk milletinin tarihin her döneminde, her sahnesinde içinden yetiştirdiği büyük insanları hatırladığımız günlerden bir tanesi. Bu insanların biri de büyük halk ozanımız Aşık Veysel. Her daim kendi içimizden böyle güzel ve büyük insanlar çıkarmayı başarmış bir milletiz. Bugün de maçtan önce ısınmayı Aşık Veysel türküleri ile yaptık. Maç ısınması, maç öncesi böyle güzel olunca da maç sonu da bizim için güzel oldu. Karşı takımı tebrik ediyorum. Onlar da bugün güzel oynadı. Oyunu çirkinleştirmeden oyuna girmeye çalıştılar” ifadelerini kullandı.

İbrahim işçi ve Cem Özdemir’de yaptıkları açıklamalarda bir üst tura yükseldikleri için mutlu olduklarını söylediler.