MEHMET TIRPAN

AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, 4 Eylül 2019 Çarşamba günü Sivas’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Sivas’ın sorunlarının yer aldığı dosyayı vereceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongre bahçesinde Sivaslılarla buluşacağını aktaran Aksu, “Cumhurbaşkanımız Sivas’a ayrı bir önem veriyor. Cumhurbaşkanımızla birlikte Cumhuriyetimizin Temellerinin atıldığı Sivas Kongresi'nin 100'üncü yılını kutlayacağız” dedi.

4 Eylül Çarşamba günü, Sivas Kongresi Resmi törenlerine katılacak olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın programların ardından AK Parti Sivas İl Teşkilatları ile bir araya geleceğini de aktaran Aksu, “Kıymetli Hemşerilerimizin her zaman olduğu gibi 4 Eylül Çarşamba Günü de Sultan Şehrimiz Sivas'a ayrı bir önem veren Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılayacağından şüphemiz yoktur. Anadolu'da başlatılan son bağımsızlık mücadelemizin en önemli dönüm noktalarından biri hiç şüphesiz bundan 100 yıl önce ülkemizin dört bir yanından millet temsilcilerinin katılımıyla yapılan Sivas Kongresi'dir. O gün milli mücadelemizin kalbi ve karargâhı olan Sivas'ta yapılan kongrede vatanın bölünmez bütünlüğü ve milli iradenin üstünlüğü milletin ortak iradesi olarak kabul edilmiştir. Sivas Kongresi her şeyden önce çok zor şartlarda olsa bile inanan birlik ve beraberlik içinde olan bir milletin başarıya ulaşacağını göstermesi bakımından önemlidir. Bu vesileyle Sivas Kongresinin ve Milli Mücadelenin 100'üncü yılını tekrar kutluyor, tüm halkımızı Cumhurbaşkanımızın da katılacağı programlara davet ediyorum” ifadelerini kullandı.