YÜKSEL MENEKŞE

Sivas AK Parti 6. Olağan Genel Kurulu ve toplu açılışlar için ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas’ta yapılan 800 milyon liralık yatırımların açılışını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programı ile ilgili bir açıklama yapan Vali Davut Gül, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız saat 13.00’de İl Kongresine katılacak, ardından saat 14.00’de 4 Eylül stadının otopark alanında toplu açılışlarımız olacak. Yaklaşık 800 milyon liranın üzerinde tesislerimiz var. Bu tesisler mevcut stadyum, yanındaki spor salonu, üniversite içerisindeki 3 bin kişilik öğrenci yurdu, organize sanayide İşgem merkezi, Şarkışla’da 400 kişilik öğrenci yurdu, belediyenin altgeçitleri gibi yapılan eserlerin tamamı 800 milyon liranın üzerinde. Tamamlanmış olan ama geçici kabulü olmayan açılışları bunun içerisine koymadık’’ dedi.

15 TEMMUZ’DAN SONRA İLK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz sonrası ilk kez Sivas’a geldiğini hatırlatan Vali Davut Gül, ‘’İki buçuk yıl önce gelmişti en son. Bu coşkuyu hem bütün Türkiye’ye hem Sayın Cumhurbaşkanımıza vermemiz lazım’’ dedi. Sivaslılara seslenen Vali Gül, ‘’Milletimizin, devletimizin topyekûn saldırı altında olduğu bir dönemde, devletimizin ve milletimizin birliğini temsil eden Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyaret etmesi çok önemlidir. Sivaslılar 4 Eylül’de olduğu gibi, 4 Eylül ruhu ile Sayın Cumhurbaşkanımıza ev sahipliği yapacaklar.

Öncelikle Sivaslıların işyerlerini evlerini bayraklarıyla donatmalarını, toplu açılışa anneleriyle, babalarıyla, çocuklarıyla katılarak orada bulunmalarını arzuluyoruz. Devletimizin birliğini, milletimizin birliğini temsil eden Cumhurbaşkanımıza ve makamına, Sivaslıların en iyi şekilde ev sahipliği yaparak tarihinin en büyük kalabalığın olduğu bir etkinlik yapılmasını arzuluyoruz. Bu açıdan aziz Sivaslılardan katılım konusunda özel duyarlılık bekliyoruz’’ dedi.