Öğrencilerden çevik kuvvete moral ziyareti.

Vali Aydın Güçlü İlkokulu ve Danişment Ortaokulu öğrencileri Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ederek polis ağabeylerine taziyelerini ilettiler.

Üzüntülerini ve duygularını yazdıkları mektuplara aktaran öğrenciler mektuplarını Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görev yapan polislere teslim ettiler. Ülkemizde artık şehit verilmemesini istemeyen öğrenciler polis amcalarına sımsıkı sarılarak duygu dolu anlar yaşadı. Polis amcaları ile bir süre sohbet eden Vali Aydın Güçlü İlkokulu 2’nci sınıf öğrencileri polis ağabeylerine kurabiye ve börek ikram ettiler.

Ziyarette konuşan Vali Aydın Güçlü İlkokulu sınıf öğretmeni Şeyda Emren, Son zamanlarda yaşanan olaylardan dolayı Türk milletinin her bireyi gibi üzgün olduklarını söyledi. Taziyelerini iletmek amacıyla ziyarette bulunduklarının altını çizen Emren; “Polis kardeşlerimizle bir araya gelip onlara taziyelerimizi bildirmek istedik. Onların yanında olmak istedik. Çocuklar ve aileleri bizleri yalnız bırakmayarak taziyelerini de dile getirdiler. Umarız bu acıyı tekrar yaşamayız. Allah polis ve asker kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyetini dile getiren Çevik Kuvvet Şube Müdürü Hakkı Yılmaz, “Şehit ağabeyleriniz için devamlı dualar edin. Allah çocukların dualarını kabul eder. Sizlerden hep dua bekliyoruz. Gazi olan ağabeylerinize Allahtan şifa diliyoruz. Bizleri yalnız bırakmadınız. Bizlere güç verdiniz. Bizleri sevindirdiniz. Sizlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Danişment Ortaokulu 5/B sınıfı öğrencilerinden Alperen Bulut’un yazdığı mektubu ise polislere okunmasında duygu dolu anlar yaşandı. Alperen Bulut mektubunda şu ifadelere yer verdi: “Sevgili polis amcalarım siz vatan uğruna şehit olurken teröristler eğleniyor. Allah hepinizin yardımcısı olsun. Siz olmasaydınız hepimiz ölmüştük. Sizin işiniz çok zor ama vatan uğruna şehit oluyorsunuz. Sizin şehit olmanıza bütün Türkiye ağlıyor. Siz hep cesaretlisiniz, her zaman da cesaretli olun. Allah yolundan hiç sapmayın. Şeytanların lafına uymayın. Atatürk’ümüz hiç şeytanın yoluna sapmış mı. Bunları düşünüp hep cesaretli olun. Atatürk’ümüz hangi cephelerde savaştı hepsini yendi. Sizde bunları devam ettireceksiniz.

Polislerimiz için şiir

Hey vatan arkadaşlarım

Siz vatanınız hiç şehit oldunuz.

Sizi hep sevdik her zaman da severiz.

Polis amcalarım.”

Öte yandan Kazancılar Ortaokulu ise Alibaba Şehit Rüstem Demirbaş Karakolunda çalışan polisleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.