HABER MERKEZİ

Sivas’ın başarılı sivil toplum kuruluşu başkanları arasında gösterilen Emlak Müşavirleri ve Danışmanları Derneği (SEMDER) Başkanı Kerim Çayır, Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED)  yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) 6. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Hacı Ali Taylan’ın güven tazelediği genel kurulda Emlak Müşavirleri ve Danışmanları Derneği (SEMDER) Başkanı Kerim Çayır da TEMFED yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Federasyondaki yönetim kurulu üyeliği görevinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Çayır, Sivas’ta sektör temsilcilerinin sorunlarının yetkili mercilere iletilmesi ve yeni gelişmelerin üyelere duyurulması noktasında var gücü ile çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

SEMDER Başkanı Çayır, “TEMFED’in 6. Olağan Genel Kurulu’nu pandemi kurallarına riayet ederek yoğun katılımla gerçekleştirdik. Genel kurulda mevcut Başkanımız Hacı Ali Taylan güven tazeledi. Yeni yönetimde şahsıma da Başkanımız Hacı Ali Taylan’ın  tensipleri ile yönetim kurulu asıl üyeliği görevi verildi. Kendilerine, tüm oda ve dernek başkanlarımıza üyelerimiz ve şahsım adına teşekkür ederim. Sektör temsilcilerimizin sorunlarının ilgili makamlara iletilmesi ve yeni düzenlemeler hakkında üyelerimizin bilgilendirilmesi hususunda çalışmaya devam edeceğim. Yönetim kurulu üyeliği görevi sorumluluğumuzu daha da artırdı. Bunun bilincinde olarak çalışmaya devam edeceğiz. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.