SEYİT ÖMER YILDIZ

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Sivas Valisi Salih Ayhan basın mensuplarını Yıldızdağı Kış Sporları ve Turizm Merkezinde ağırladı.

Günün anlam ve önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Ayhan “10 ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum. Bu anlamlı günde sizlerle olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Sivas'ımızda hakikaten güzel bir birliktelik var. Bu birliktelik her yere sirayet ediyor basında da bu birlikteliği görüyoruz” dedi.

Birlikteliğin oldukça önemli olduğunu aktaran Ayhan, “Bu hem sizin mesleğiniz açısından hemde şehrimizin tanıtımı bilinirligi açısından çok önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Benim tabi şansım sizleri yakinen tanımak. Hesapsız kitapsız bir çalışma tarzınız var. Çokta güzel bir hukukumuz var. Ne anlamda şehrimizi hep pozitif güzel anlamda gündeme getirmeye gayret ediyorsunuz. Özellikle 2019 yılında kongremizin 100'ncü yılında sunduğunuz haberlerden dolayı göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı müteşekkil olduğumu ifade etmek istiyorum. Kurumsal anlamda çok emek verdik çok gayret gösterdik ve sizlerde bu emeğin yansıtılmasında büyük çaba sarfettiniz. Hepiniz 100'ncü yıl dediniz, kongre dediniz, Sivas dediniz olağan üstü bir çaba gösterdiniz. 2250 civarı etkinlik oldu. Bu etkinliklerin hemen hemen tamamının ulusal basına düşmesi yerel basının konuları çok iyi işlemesi. Yurt içinde ve yurt dışındaki vatandaşlarımıza yansıtmakta çok başarılı oldunuz. 2019 yılında sizlerinde katkıları ile gerçekten çok güzel geçti Sivas'ın tanıtımı ve bilinirligi açısından çok önemli etkileriniz oldu. Bu anlamda da hem geçmişte yapmış olduğunuz çalışmalar adına hemde bugün burada bizlerle birlikte olduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyorum” ” ifadelerini kullandı.