MEHMET TIRPAN

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Makamların ve mevkilerin gelip geçici olduğunu aslolanın şehre hizmet etmek olduğunu söyledi.

Tek amaçlarının Sivas’a ilçelere ve beldelere hizmet etmek olduğunu aktaran Bilgin, “Bizlerin ortak bir paydası ve görevi var. Seçildiğimiz beldere, ilçeler ve ile hizmet etmek. Belediye Başkanlığı makamı da diğer makamlar gibi gelip geçici. Aslolan bu milletin duasını almak, milletin gönlüne girebilmek. Belediye Başkanlarının görevi de hizmet etmek” dedi.

Sivas Belediyesinin kurumsal yapısı ve ekonomik gücünün diğer belediyelere göre iyi bir noktada olduğunu aktaran Başkan Bilgin, “İnsanların bulundukları bölgelerde daha iyi şartlarda yaşamaları için her zaman milletimizin emrindeyiz. Biz siyaseti bunun için yapıyoruz. Siyaset bizim için makam, mevki ve şan şöhret yeri değildir. Siyaset bizim için milletimize hizmet etmenin aracıdır. Bu da önemli bir fırsat. Yarın hesap vereceğimiz günde milletimize hizmet etme gibi onurlu bir makamı layıkıyla yerine getirir milletimizin hayır duasını alırsak biz o zaman başarılı bir belediye başkanlığı görevinin yürütmüş oluruz. Bunu yaparkende şehir adına ortak bir hedef belirleyip hareket etmemiz lazım. Birlik beraberliğin olduğu yerlerde bereket vardır. Şehri nasıl daha iyi götürebiliriz ortak akılla bunu yapmamız lazım. İşte o zaman şehir daha iyi kalkınır” ifadelerini kullandı.