HABER MERKEZİ

Sivas Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası tarafından birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.

Geceye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, federasyon üyeleri , çevre illerin oda başkanları , Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı oda başkanları ile üyeler katıldı.

Birlik ve Beraberlik gecesinin açılış konuşmasını yapan Sivas Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı Ömer Şeker, bir yılı daha geride bıraktıklarını ifade ederek, yoğun bir çalışma sezonu geçiren oda üyelerini bir araya getirmek ve farklı bir gün yaşatmak istediklerini belirterek, katılımlarından dolayı Federasyon başkanına, oda başkanlarına ve üyelere teşekkür etti.

Geceye onur konuğu olarak katılan Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş ise, geceye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sivas Oda başkanı Ömer Şeker ile federasyonda birlikte çalışmaktan mennun olduğunu , çalışmalarıyla ödül aldığını , dile getiren Karakaş, “  Sivas Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanımız Ömer Şeker ile Federasyonda birlikte görev yapıyoruz. Başkanımın çalışmalarını yakından takip ediyor ve her zamanda destek olmaya çalışıyoruz. Sivas’ta Odamızın gayretli çalışmalarıyla berber ve kuaförlerin güzel bir birlikteliğini gördüm. Başkanımın şahsında yönetim kurulunu tebrik ediyor, gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekküre ediyorum. “ dedi.

Birlik ve beraberlik gecesinde Esnaf Dergisi, radyosu ve televizyonu tarafından Türkiye genelinde Berberler ve Kuaförler Odası arasında yapılan ankette en başarılı oda başkanı seçilen Oda Başkanı Ömer Şeker’e Oskar ödülü takdim edildi.

Gecede’de Federasyon başkanı Bayram Karakaş’a ve sponsorlara günün anısına oda başkanı Ömer Şeker tarafından plaket takdim edildi. Federasyon Başkanı Bayram Karakaş ise başarılarından dolayı birlikte çalışmaktan mutlu oldukları oda başkanı Ömer Şekere’e plaket verdi.

Gecede sanatçılar ,Tamer Günaydınoğlu ve Adem Erdoğan sahne aldı. Berber ve Kuaförler , gecede doyasıya eğlendi.