2.lig kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Sivas Belediyespor,Sivasspor’dan Serhat Mutlu,Çorum’dan Abdullah Karmil ve Nazilli’den İlker Sayan’ı renklerine bağladı

 

TFF 2.lig kırmızı grupta şampiyonluk yarışı yapan Sivas Belediyespor dün üç futbolcuyu resmen renklerine bağladı.

Sivasspor’un genç yıldızlarından Serhat Mutlu,Çorum Belediyespor’dan Abdullah Karmil ve Yeni Nazilli Belediyespor’dan İlker Sayan’la resmi sözleşme imzalayan Sivas Belediyespor’da hedef sezonu şampiyon olarak tamamlamak.

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Hasan Karaman,ligin ilk yarısında başarılı olduklarını belirterek “ gerek lig maçlarında gerekse oynadığımız kupa maçlarında takımımız son derece başarılı bir performans sergiledi. Şimdi renklerimize kattığımız bu üç futbolcumuzla birlikte dahada güçlendiğimizi düşünüyorum. Ayrıca özellikle Sivas’da oynadığımız maçlarda Yiğidolardan daha fazla destek vermelerini istiyoruz”dedi.

Kiralık olarak Sivasspor’dan Belediyespor’a gelen  Serhat Mutlu’da sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandığını ve Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

Abdullah Karmil ve İlker Sayan’da hedefleri olan bir takıma geldikleri için sevinçli olduklarını ve hep birlikte mutlu sona ulaşacaklarını ifade ettiler.