Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci lig kırmızı grup 10’ncu hafta maçında sahasında Fethiyespor’u konuk eden Sivas Belediyespor, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Cumartesi günü Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Mücadelenin 57’nci dakikasında kalesinde golü gören Sivas Belediyespor, bu gole 90’nci dakika da Eren Görür ile karşılık verdi. Bu sonuçla Belediye temsilcisi ligdeki puanını 15’e yükseltti.

DÜDÜŞ SÜRÜYOR

Sivas Belediyespor, ligde oynadığı son 3 maçta sahalardan 1 puan çıkarttı. Menemen Belediyespor ve Tuzlaspor'a mağlup olan Sivas Belediyespor,  Fethiyespor’la 1-1 berabere kalarak ligdeki düşüşünü sürdürdü.  Özellikle iç sahada oynadığı Mememen Belediyespor ve Fethiyespor maçlarında kaybedilen 5 puan yönetim kurulunu üzüyor.

KUPADA KONUK DENİZLİ

Sivas Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 4’ncü eleme turu maçında yarın sahasında Denizlispor’u konuk edecek. Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumu’nda saat 13:00’da başlayacak müsabaka tek maç üzerinden eliminasyon usulü oynanacak. Kupada tur atlayan takım bir üst tura yükselecek.