Karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Murat Erdoğan yönetirken, yardımcılıklarını ise yine aynı bölgeden Ali Balsatar, Gökhan Barçın, dördüncü hakemliğini ise Baki Yiğit yaptılar.

Karşılaşmayı, Sivas Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan ile İstanbul'da yaşayan Sivaslı işadamı aynı zamanda Belediyespor yönetim kurulu üyesi Muhammed Ali Çankaya ve az sayıda taraftar izledi.

Belediyespor'u İstanbul deplasmanında gurbette yaşayan az saydı Sivaslı taraftar tezahüratlarıyla destekledi. İlk yarıya, Fatih Karagümrükspor başladı. Karşılaşmanın başlama vuruşu ile birlikte uzun topu iyi değerlendiren Feyyaz Aydi daha maçın ilk saniyelerinde Fatih Karagürmürkspor'u 1 - 0 öne geçirdi.

Geriye düştükten sonra beraberlik için yüklenen Sivas Belediyespor, maçta ilerleyen dakikalarda sağlı sollu ataklarla rakip kalede baskı oluşturdu. Karşılaşmanın 23. dakikasında sağ kanattan ceza alanına giren Ali Aydın, kafa vuruşuyla Sivas Belediye spor'un beraberlik golünü kaydetti.

Sivas Belediyespor, durumu 1 - 1'e getirdikten sonra öne geçmek için rakip kaleye atak yaptı. Her iki takımın çabası sonuç getirmeyince ilk devre 1 - 1 tamamlandı.

İkinci yarıya Sivas Belediyepsor başladı. Belediyespor, ilk 45 dakikadaki hızlı ve atak futbolunu maçın 2. devresinde de sürdürdü. Sivas Belediyespor, Fatih Karagümrükspor ceza sahasında birçok gol pozisyonu bulmasına rağmen bunları gole çeviremedi.

Fatih Karagümrük ise nadir gelişen ataklarında Sivas Belediyespor'un baskısı ile etkili olamadı. Maçın 2. devresinde her iki takımın çabası golü getirmeyince 90 dakika 1 - 1 tamamlandı.

Sivas Belediyepsor, ligin 23. Haftasında İstanbul deplasmanından 1 puanla döndü. Yeşil beyazlı ekip, ligde puan sırlamasında 37 puanla 6. sırada yer aldı.

Teknik direktör Mustafa Çapanoğlu, İstanbul deplasmanında iyi mücadele ettiklerini belirterek, maçın ilk saniyelerinde geriye düşmelerine rağmen ilk yarı bitmeden eşitliği sağladıklarını, galip gelebilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi.