SEYİT ÖMER YILDIZ

Büyük Birlik Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanlığına Fikri Pınarlı’nın göreve getirilmesinin ardından parti binasında basın açıklaması yapıldı.

Göreve gelen Merkez İlçe Başkanı Fikri Pınarlı; “ Genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin tensipleri ile Büyük Birlik Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Kurulduğu günden bugüne hizmetkarı olduğum partimin yönetim kademesinde yer almak hayatım boyunca taşıyacağım onur ve şeref sebebidir” dedi.

Pınarlı; “ Yıllardır davam için kalemimle verdiğim mücadeleyi bugünden itibaren bizzat sahada çalışarak ve aktif siyasetin içinde yer alarak vereceğim. Şehit liderimizin bize emaneti olan partimi ve partimin sancağını daha da ileriye taşımak elbette ilk gayet olacaktır. Ekibimle birlikte hayırlı hizmetlerde bulunmak, Sivas ve Sivaslıların dertleri ile hemhal olmak, il teşkilatımız ve genel merkezimizle koordineli çalışmalar yürütmek önceliğimiz oalcaktır” ifadelerini kullandı.

Fikri Pınarlı; “ Önümüzdeki günlerde teşkilat yapılanmamızı tamamlayıp sahaya inecek ve şahşıma gösterilen güvene layık olmaya çalışacağım” diyerek açıklamasını sonlandırdı.