SÜMEYRA DENİZ

Sivas Belediye Başkanlığı görevi sona erecek olan Sami Aydın, sosyal medya hesaplarından vatandaşlara  veda yayını yaptı. Makamın kendisi için hizmet etmeye bir araç olduğunu ifade eden Aydın, “ Bütün hemşerilerimizi saygıyla selamlıyorum. Sivas’a 5 yıl hizmet ettikten sonra görevi inşallah birkaç gün içerisinde yeni gelen arkadaşımız Hilmi Bilgin’e teslim edeceğiz. Öncelikle Hilmi Beye başarılar diliyorum inşallah Sivas’ımıza çok güzel hizmetler yapacaktır. Bizden aldığı bayrağı daha yukarılara taşıyacaktır bunu canı gönülden diliyorum ve kendisini tebrik ediyorum.  Sizlerle zaman zaman sosyal medyadan canlı yayınlarla zaman zaman farklı platformlarda bir arada olduk. Ben her birinize bu süreçte gerek ilk 5 yıllık dönemimde gerek bu ikinci dönemimde bize gösterdiğiniz teveccühten, vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Sizlere hizmet etmek bizim için büyük bir şerefti gerçekten şehrimizi aldığımız noktadan çok iyi yerlere taşıdığımız kanaatindeyim çok sayıda önemli eserleri Sivas’ımıza, sizlere kazandırmanın bugün gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bunu bize yaşatan önce çok değerli Cumhurbaşkanımız ve partimizin genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partimizin yetkili organlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“VATANDAŞLAR HİZMETLERDEN MEMNUN”

Vatandaşların hizmetlerden memnun olduğunu gördüğünü kaydeden Aydın, “ Sizler oylarınızla bize bu görevi tevdi ettiğiniz için seçmenlerimize teşekkür ediyorum. Ve bugün de alnımız açık, başımız dik olarak bu görevi yeni arkadaşımıza teslim edeceğiz. Rabbime şükürler olsun ki sizleri mutlu ettiğimizi görüyoruz.  Sizlerin bu süreçteki hizmetlerden, memnun olmaları bizi gerçekten ziyadesiyle onure ediyor.  Biz önce hakkın sonra halkın rızasını kazanmak için belediye başkanlığını bir fırsat olarak gördük, hiçbir zaman makam olarak görmedik. Makamı siyaseti, hizmetin bir aracı bir vasıtası olarak gördük çok şükürler olsun ki bugün de bu onurlu, şerefli görevi devredeceğiz” ifadelerine yer verdi.

SİYASETE YEŞİL IŞIK YAKTI

Canlı Yayında bir takipçisinin “Siyasete devam edecek misiniz” sorusuna ise Başkan Aydın, “ Ben AK Parti’nin Sivas’ta kurucu il başkanı olarak aktif siyasete başladım. Daha sonra 10 yıl belediye başkanlığı yaptım. Dolayısıyla AK Parti benim için çok farklı anlamlar ifade ediyor. Ailem gibi, çocuğum gibi gördüğüm bir yer, o yüzden makamda olup olmamak benim için önemli değil. Her zaman partimize katkı sunmaya devam edeceğiz, partimizin bize ihtiyaç duyduğu ortamlarda, partimize destek olacağız, halkımıza ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Ama bu bir seçmen olarak olabilir, bir vatandaş olarak olabilir, eğer bize ihtiyaç duyulursa da farklı görevler konumlar olabilir bizim için makamların bir önemi yok. Bizim için esas olan topluma insanlığa faydalı olabilmek bu şekilde ömrümüz olduğu sürece bu ülkeye bu millete bu şehre hizmet etmeye inşallah bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.