Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, önlerindeki 3 lig maçında mümkün olan en fazla puanı toplayarak, rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

 

Osmanlıspor maçının hazırlıkları sürürken açıklamalarda bulunan Samet Aybaba, takımda sakat oyuncular bulunduğunu ve mevcut kadroyla önlerindeki 3 haftalık kritik dönemi en iyi şekilde atlatmaya çalışacaklarını dile getirdi.

 

Üç maç için bir plan yaptıklarını anlatan Aybaba, "Önümüzdeki 3 haftalık dönemi iyi geçmek istiyoruz. En çok puan toplayacağımız haftalar bunlar diye düşünüyoruz. Ondan sonra zaten takımımız oturacaktır. Üç haftada ne kadar çok puan toplarsak, bizim için o kadar iyi olacaktır." diye konuştu.

 

Kayserispor'a 2-0 yenilmelerinin takımı kötü etkilediğine değinen tecrübeli teknik adam, Osmanlıspor'un da iyi bir başlangıç yapamadığına işaret ederek, "Her iki takım için de zorlu bir maç olacak. Yeni gelen oyuncularla daha iyi bir takım olma yönünde mesafe kat edeceğiz diye düşünüyorum. Her maç üstüne katarak devam edeceğiz. Hedeflerimiz, sezon sonu planladığımız şeyler var. Arkadaşlarımızın ve bizi destekleyenlerin isteği, coşkusu azalmazsa, hedeflediğimiz yerde ligi bitiririz." ifadelerini kullandı.