12. hafta maçında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor'da maçının hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Samet Aybaba bugün antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayarak Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Takımın iyi çalıştığını söyleyen Aybaba, " Her ne kadar medyada; “Fenerbahçe'nin sakatları, eksiklikleri var” diye gündem oluşturulmaya çalışılıyorsa da hepsi bir birinden kıymetli ve değerli oyunculardan oluşan bir kadroya sahipler. Son 2 maçtan doksandan sonra gol yediler. Oyunun belli dönemlerinde iyi oynayan bir takım. Biz rakibe saygı duyuyoruz ve kendi işimize bakıyoruz." diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı takımın 4-5 haftadır iyi işler yapmaya başladığını kaydeden Aybaba "Yaptığımız iyi şeyler skora da, sahaya da yansıdı. O nedenle biz daha coşkulu, daha istekli ve istediklerimizi sahaya yansıtan bir maç olsun diye beklenti içindeyiz. Arkadaşlar da bu beklenti içinde. Biz çıkıp bu maçı kendi lehimize çevirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız." diye konuştu.