Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
İmsak vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9697 %-0.05
41,0717 %-0.25
Ara
reklam
Sivas Memleket GÜNDEM Atatürk'ün Sesiyle Miting! Genç Kızın İstekleri Sosyal Medyayı Salladı

Atatürk'ün Sesiyle Miting! Genç Kızın İstekleri Sosyal Medyayı Salladı

Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından genç bir kız, TikTok'ta ağlayarak Atatürk'ün sesinden İstiklal Marşı talebinde bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından, sokakta çeşitli eylemler ve tepkiler başladı. Bunlardan biri de, TikTok üzerinden paylaşılan duygusal bir video oldu. Bir genç kız, ağlayarak Atatürk’ün sesinden İstiklal Marşı’nın okunması gerektiğini dile getirdi. İmamoğlu’nun yapay zeka ile konuşacağına dair bilgi alan genç kız, sosyal medya platformunda büyük ilgi gören bir paylaşım yaptı.

Genç Kızın Paylaşımı Duygusal Anlar Yaşattı

İstanbul’daki Maltepe mitinginde Ekrem İmamoğlu’nun yapay zeka ile CHP’lilere hitap edeceği öğrenildikten sonra, bir genç kız sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu. Video çekerek gözyaşlarıyla şunları söyledi:

“Maltepe’de yapay zeka ile Ekrem İmamoğlu’nun mitingini yapacaklar. Ama ben, Atatürk’ün sesinden İstiklal Marşı’nı duymak istiyorum. Atatürk’ün sesiyle Gençliğe Hitabesi okunursa, sokaktan geçen herkes bunu duyarsa, o zaman gerçek bir motivasyon olur. İçimiz cız ediyor, tüylerimiz diken diken oluyor, Atatürk’ün sesini duymak istiyoruz.”

"Onun Sesinden Duysak Belki Her Şey Farklı Olurdu"

Genç kızın paylaşımı, Atatürk’ün sesinden duyulacak bir mesajın halkın moralini yükseltebileceği fikriyle dikkat çekti. “Hepimizin ihtiyacı olan motivasyonu Atatürk’ün sesinden duysak, belki her şey farklı olurdu. Ama şu an o ses yok, içimiz cız ediyor” diyerek hislerini paylaştı.

Provokatörlerin Sokakta Taşlı Eylemi ve Özgür Özel'in Çağrısı

Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından, sokakta bazı provokatörlerin taşlı eylemler yaptığı ve Özgür Özel’in sokağa çıkma çağrısı yaptığı bildirildi. Genç kızın paylaşımı ise, bu ortamda ilginç bir talep olarak öne çıktı. Atatürk’ün sesiyle yapılan bir miting ya da konuşma fikri, birçok kişi tarafından duygusal ve güçlü bir öneri olarak değerlendirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *