Mehmet TIRPAN

Kısa adı SEMDER olan Sivas Emlak Müşavirleri ve Danışmanları Derneği yönetimi yeni yılın ilk toplantısını susamışlar konağında gerçekleştirdi.

Kerim Çayır başkanlığında yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Danışma Kurulu ve Arsa Arazi Fiyat Tespit Komisyonu bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

Dernek Bakanı Kerim Çayır’ın tekrar göreve gelmesiyle birlikte projeleri arasında yer alan arsa ve arazi tespit komisyonu ilk çalışmasına başladı.

SEMDER Başkanı Kerim Çayır toplantı yaptığı konuşmada amaçlarının, Sivas’ta arsa ve arazi fiyatlarında yaşanan bilgi kirliliğinin son bulması olduğunu dile getirdi.

 Daha sonra SEMDER yönetim kurulu ve arsa ve arazi tespit komisyonu üyesi Koray Say ve Gökhan Fatih Aslan tarafından Sivas’taki bölgelerin fiyatları ile ilgili fiyat değerlendirmelerinde bulundular.

Emlakçılar ise; arsa ve arazi fiyatları ile ilgili görüşlerini dile getirdiler. Toplantısı sonrası kısa bir açıklama yapan SEMDER Başkanı Kerim Çayır, “Her ay yapılacak bu tip etkinliklerin emlak piyasasındaki düzensizliğin  giderilmesi noktasında verimli sonuçlar vereceği umuyoruz” dedi.