YÜKSEL MENEKŞE

Sivas’ta verdiği mücadeleler ve başarılı çalışmalarda gündeme gelen Mustafa Nurullah Albayrak, Türk Ulaşım Sen Genel Başkanı seçilerek mücadelesini ülke geneline yaydı. Başkanlık sonrası aralıksız çalışmalara başlayan Albayrak, ilk mesajı ile çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Albayrak yaptığı açıklamada, ‘’ Tüm bu tecrübelerimize dayanarak, yeni bir vizyon, yeni bir kan ve yeni bir heyecanla, çalışkan, inamik ve hizmet aşkımızla, iş kolumuzda yer alan işyerlerinde yaşanan sorunları tespit etmek için işyerlerini bizzat ziyaret etmiş ve sendikamızın 24.02.2018 tarihinde gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu sonucunda Genel Başkanlık görevine seçilmemin ardından, kamu kurumlarımızda yaşanan bu sorunların çözümü konusunda, TCDD, DHMİ Genel Müdürlüklerini ziyaret ederek gerekli istişareler yapılmış ve çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Türk Ulaşım-Sen’de artık yeni bir dönem, yeni bir vizyon, yeni bir hizmet sevdası başlamıştır. Bugüne kadar verdiğimiz hak alma mücadelemize emek vermiş, katkı sağlamış, üyesinden, Genel Merkez Yöneticisine kadar herkese teşekkür ederiz. Artık yapacağımız hizmetlere odaklandık ve bu şiarımızla hizmet etme gayretinde olacağız. 25 yıllık sendikal tecrübelerimizle hakkın, hukukun ve adaletin yanında olarak, üyelerimizin hakkını savunmak ve yeni haklar elde etmek için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu mücadeleyi verirken, Üyemizden Temsilcilerimize, Baştemsilcilerimizden İl Temsilcilerimize, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şube Başkanlarımıza kadar tüm mensuplarımızla uyum içerisinde, aynı inanç ve kararlılıkla hareket edeceğiz.

İlkemiz, önce ülkemiz sloganları ile yola çıktığımız ilk günden bugüne kadar hiçbir güç ve hiçbir engel bizleri bu kutlu yoldan alıkoyamadı, bundan sonra da alıkoyamayacaktır. İlk günkü heyecanla ve azimle bu bayrağı en yükseğe dikmek için var gücümüzle çalışacağız. Ne Mutlu Türk Ulaşım-Sen’liyim diyene, Ne Mutlu TÜRK’ÜM diyene’’ dedi.