SEYİT ÖMER YILDIZ

4 Eylül Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen AK Parti Sivas il Başkanlığı 7. Olağan kongresinde mevcut İl Başkanı Hakan Akkaş güven tazeledi.

Kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ak Parti milletvekilleri İsmet Yılmaz, Mehmet Habib Soluk, Semiha Ekinci,Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Ak Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat ve partililer katıldı.

Tek liste ile gidilen kongrede konuşan AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu; “ 2021 yılının eylülünde il başkan yardımcısı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı ilk kez bu salonda ağırlamıştık.  Bugün 44 yaşında 20 yıldır davamızdan ayrılmadan partimizden kopup gidenlerin arkasından bırakın takılmayı, tam bir sadakatle ömrümüzün en güzel yıllarını partimizde geçirmemizi nasip eden Allah’a Hamd ediyorum. 20 yıl önce kurucu il başkan yardımcısı olarak başladığım ve daha sonra kurucu gençlik kolları başkanı olarak devam ettiğim ve birçok görevlerimden sonra Ak parti Sivas İl başkanlığı görevine getirildim”dedi.

Aksu; “Cumhurbaşkanımız 8 Şubatta buraya geldiğinde söyledğim söz şuydu; “ Sivas sizin memleketinizdir burada bayrağınız asla düşmyecektir. Sivas olarak söz veriyorum” dedim” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Diğer yandan ise pandemi sürecinde olduğumuz ve birçok kısıtlama ile karşı karşıya kaldığımız bu süreçte kongre salonunda oldukça kalabalık olması ve mesafe kurallarının tam anlamıyla hiçe sayılmış olması ise gözlerden kaçmadı.