SEYİT ÖMER YILDIZ

Yüceyurt mahallesinde bulunan iki apartmanda inşaat halindeyken iddiaya göre sorumlu müteahhitin vekalet için babasından almasının ardından baba vefat edince inşaatta 10 yıldır kaderine terkedildi.

Mahalle sakinlerinden Recep Yılmaz ; “ On yıl önce inşaat yetkilisi gelerek arsa karşılığında sana 1 daire vereceğim dedi. Bende arsamı verdim daha sonra tapuya gittik ve hile ile babasının vekaletini almış müteahhit olarak babasını göstermiş ve 3-4 yıl öncede babası vefat etti. Ondan sonra da inşaat kaldı bu şekilde” dedi.

Yılmaz; “ Şuan Vatandaşın oğlu hiç bir şeyine karışmıyorum diyormuş, tam 10 yıldır ev bekliyorum. Emekli oldum emekli parası ile ev almıştım o evin arsasınıda bu müteaahitte verdim şimdi parada gitti böylece bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yılmaz; “ Şuan da bu apartmanlar atıl halde kaldığı için kapıları penceleri kapatıldı ancak ona rağmen buraya alkol alanlar, tiner kullananlar ya da farklı şeyler buraya kadınlarla birlikte gelenler oluyor. Bu yüzden bir an evvel çözüme kavuşmasını bekliyoruz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.