24 Haziranda yapılacak olan genel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerde de aday adayları 21 Mayıs’ta açıklanacak listelere girmek için gece gündüz çalışıyorlar. İYİ Partide milletvekili aday adayları kendilerini kamuoyuna açıklamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Partiden Sivas Milletvekili aday adaylığını açıklayan Sivas’ın yakından tanıdığı siyasetçi ve işadamı Numan Akay’a kamuoyundan da destekler büyüyor.

Sivas’ta özel bir anket firması tarafından İYİ parti Sivas milletvekili aday adaylarına yönelik yapılan ankette Numan Akay’ın ilk sırada yer aldığı görüldü.

Sivaslıların, Milletvekili adaylarının dışarıdan değil, Sivas’ın sorunlarını bilen, ikameti Sivas’ta olan adayları tercih ettiği anketlerde de gözden kaçmadı.

Sivas’ta geçtiğimiz yıllarda çeşitli partilerde görev alan ve aktif bir rol üstlenen Sivas’ın sevilen isimlerinden olan İYİ Partinin Sivas Milletvekili aday adayı olan Numan Akay, çalışmalarına hız vermiş ve anketlerde de ilk sıralarda yerini almayı başardı.

Araştırma şirketince, İYİ Parti Sivas milletvekili aday adaylarına yönelik yapılan Ankette Numan Akay, yüzde 36,70 oy alarak, Sivaslılarca en çok tercih edilen Milletvekili aday adayı olduğu görüldü.

Kamuoyu,Siyasi partilerin yöneticilerine seslenerek Milletvekili adaylarının mutlaka halkın tercih ettiği ve sevilen isimler arasından tercih edilmesini istiyor.

Şimdi gözler 21 Mayıs’ta Yüksek Seçim Kurulan verilecek olan aday listelerine çevrildi.