MEHMET TIRPAN

Gazetemiz imtiyaz sahibi Kadiriye Geneş, Yazı İşleri Müdürü Melda Geneş ve gazetemiz personeli Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'nu ziyaret ederek, şehrimize dair konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Odalarının yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgiler vererek kendilerine vermiş olduğumuz destekten dolayı teşekkür eden Başkan Hastaoğlu, 5-8 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan Gardaşlık Festivali'nde oda olarak yapacakları etkinlik hakkında bilgi verdi.

Gardaşlık Festivali'ni önemsediklerini ve tüm Sivaslıları festivale davet eden Başkan Hastaoğlu, “Salgından önce Gardaşlık Festivalimizi güzel bir şekilde gerçekleştirmiştik. Araya salgın girince bir süre etkinliklere ara verilmişti. Salgının sona ermesi ile birlikte bu yıl inşallah Gardaşlık Festivali'ni çoşkulu bir şekilde gerçekleştireceğiz. Festivalde oda olarak katılımcılarımıza sucuk ikram edeceğiz. Festivale özel üyelerimizin destekleri ile yapılan 58 metre 80 santim uzunluğunda sucuk yaptık. Hazırlanan sucuk kurutulmaya bırakıldı. Festivale kadar sucuğumuz ikram edilecek kıvama gelir. Kuruttuğumuz sucuğu mangalda pişirerek hemşehrilerimize ikram edeceğiz. Yine Valiliğimiz ve Belediyemizde çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. Sivaslı Gardaşlarımızı ve kente gelen yerli ve yabancı gurbetçilerimiz etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.” dedi.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Kadiriye Geneş ise Hastaoğlu’na çalışmalarında başarılar dileyerek Kur’an-ı Kerim hediye etti. Oda Başkanı Hastaoğlu ise, Geneş’e Sivas’a özgü olan tarak seti hediye etti.