HABER MERKEZİ

Sivas Fevzi Paşa İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri, Gıda Bankasından yardım alan ihtiyaç sahipleri için kampanya düzenledi. “Yoksullarla Yardımlaşma” konusunu işleyen 3-C Sınıfı öğrencileri, iki günlük bir yardım kampanyası düzenledi. Çay, şeker, salça, süt, margarin, sıvı yağ, makarna, bakliyat ve hikâye kitabı gibi ürünler hazırlayan öğrenciler, bunları öğretmenleri nezaretinde Hayat Ağacı Derneğine teslim etti. Öğrencilerin topladığı yardım poşetleri ile 3 alışveriş sepeti doldu. Hayat Ağacı Derneğinde her bir ürünün cinsi ve miktarı kaydedildi. Okul için bağış makbuzu kesildi.

Öğrenciler, Hayat Ağacı Derneğini ziyaretlerinde Gıda Bankasının gıda, giyim ve diğer reyonlarını gezdiler. Fevzi Paşa İlkokulu 3-C Sınıfı öğretmeni İbrahim Doğan, çocuklara yardımlaşmanın önemini anlatmak maksadıyla, sınıf annesi ve velilerin desteği ile ihtiyaç sahiplerine yönelik bir yardım kampanyası düzenlediklerini belirterek, Hayat Ağacı Derneğinin faaliyet göstermesinde emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti.

Fevzi Paşa İlkokulu 3-C Sınıf Annesi Sevtap Kandur, veren el ile alan eli birbirini görmeden buluşturan Gıda Bankasını öğrencilere anlatmak amacıyla Hayat Ağacı Derneği yararına bir kampanya düzenlediklerini belirterek, iki gün içinde toplayabildikleri kadar yardım toplamaya çalıştıklarını söyledi.

İhtiyaç sahipleri için yardım toplayan öğrenciler, Hayat Ağacı Derneğine destek oldukları için mutlu olduklarını, buraya herkesin yardım etmesini istediklerini söylediler.