MEHMET TIRPAN

İnşaat sektöründe adından söz ettiren İrfanoğlu grup, yaptığı konutlar ile ailelerin yüzünü güldirmeye devam ediyor. 26 yıldır Sivas’ta faaliyet gösteren İrfanoğlu grup, yeni projeler ile yine Sivas’ta adından söz ettirecek.

Zor şartlardan geçen inşaat sektörü yaşanan coranavirüs ile birlikte tekrar canlanmaya çalışıyor. Yaşanan krizlere rağmen İrfanoğlu grup yaptığı projeler ile ailelerin yüzünü güldürmek için çalışmalarına hız verdi.

26 Yıl önce Sivaslılara hizmet etmek adına sektörde yerini alan İrfanoğlu Grup, her yıl yaklaşık 100 aileyi ev sahibi yapmanın mutlululuğunu yaşıyor.

Her bütçeye uygun peşinat, ara ödemesiz, vade farksız, sabit ödeme ve taksitli ödeme seçenekleri ile Sivaslıların zorlanmadan ev sahibi yapmanın gururunu yaşayan İrfanoğlu grup, önümüzdeki yıllarda 200 dairelik yeni bir proje ile sektöre hızlı adım atacak.

Uygun konut fiyatları ile de adeta sektörde yarışan İrfanoğlu gurp, Orta ve dar gelirli ailelerinde ilk tercihleri arasında yerini alıyor.

İrfanoğlu Gup yetkilileri, “ Sivas’a ve Sivaslılara hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 26 yıl önceki aşkla işlerini aynı azim ve gayretler sürdüklerini ifade ettiler.

İnşaat sektörünün Ülke genelinde zor bir dönemeçten geçtiğini dile getiren İrfanoğlu Grup yetkilileri, yaşanan zu zor şartlara rağmen, emin adımlar ve yerinde projeler üreterek yollarına devam ettiklerini kaydettiler.

Sivas’ta hemen hemen her aileye uygun konut fiyatlarının olduğunu vurgulayan İrfanoğlu Gurp yetkilileri, kendileri ile irtibata veya işyerine gelmeleri halinde yeni projelerini paylaşacaklarını dile getirdiler.

26 yılda 8 binden fazla aileyi ev sahibi yaptıklarını anlatan firma yetkilileri, amaçlarının bu sayıyı 2 ye katlayarak daha çok evi olmayan ve yuva hayali kuran Sivaslıların hayallerini gerçekleştirmek olduğunu anlattılar.