Mehmet TIRPAN

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya 2019 yılına hazırlıklı olarak girdiğimizi 2018 yılında olduğu gibi önümüzdeki yılda kırsala en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

İl Özel İdaresi’nin kesinleşen bütçesinin 160 milyon TL olduğunu hatırlatan Kaya, “2018 yılını tamamlarken 2019 yılının yatırım programını ve bütçesini onaylamak suretiyle yeni yıla hazırlıklı bir şekilde giriyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

2018 yılında kırsala daha iyi hizmet götürme için hep birlikte gayret gösterdiklerini belirten Kaya, “Biliyoruz ki eldeki imkânları en ideal bir şekilde, hakkaniyetle yerine getirme gayreti içerisindesiniz. Bu bağlamda ilçelerimizden, köylerimizden, kırsalımızdan gelen talepleri sizler birinci sırada alıyor ve onları en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Umut ediyorum ki yeni yılda sizlerin de desteğiyle programda mevzubahis olan işlerin tamamını en iyi şekilde yerine getirir ve yüzümüzün akıyla bu işlerden çıkmayı Rabbim bize nasip eder diyorum” ifadelerini kullandı.