Mehmet TIRPAN

İl Genel Meclisi Kasım ayı toplantılarının 20. ve son oturumu Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kesinleşen bütçe konusunda açıklamalarda bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya: “2017 yılını tamamlarken 2018 yılının yatırım programını ve bütçesini onaylamak suretiyle yeni yıla hazırlıklı bir şekilde giriyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Meclis Toplantı Salonu’nda Ferhat Ünsal başkanlığında yapılan oturumda 2018 yılında kırsala daha iyi hizmet götürme için hep birlikte gayret göstereceklerini aktaran Kaya: “Biliyoruz ki eldeki imkanları en ideal bir şekilde, hakkaniyetle yerine getirme gayreti içerisindesiniz. Bu bağlamda ilçelerimizden, köylerimizden, kırsalımızdan gelen talepleri sizler birinci sırada alıyor ve onları en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Umut ediyorum ki yeni yılda sizlerin de desteğiyle programda mevzubahis olan işlerin tamamını en iyi şekilde yerine getirir ve yüzümüzün akıyla bu işlerden çıkmayı Rabbim bize nasip eder diyorum” ifadelerini kullandı.

Ek gündem maddelerinin ve program değişikliklerinin yapıldığı oturum Aralık ayında gündeme gelecek önergelerin okunmasıyla sona erdi.