MEHMET TIRPAN

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dr. Fuat Şen, İzmir ve Samsun’dan Sivas’a tedavi olmak için gelen 2 hastanın daha sağlığına kavuşarak memleketlerine geri döndüğünü söyledi.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çevreden illerden gelen hasta sayısının arttığını belirten Başhekim Şen, “Samsun ve İzmir’den hasta yakınları bize ulaştı. İki hasta yakını da çocuklarının anestezi altında tedavi olmaları gerektiğini ancak bulundukları illerde tedavi için uzun süre verildiğini beyan ettiler. Bizde iki hasta yakınımızı Sivas’a davet ettik” dedi.

İlk olarak Samsun'dan gelen 5 yaşındaki çocuğun muayene ve tetkiklerinin yapıldığını belirten Başhekim Şen, “İlk olarak Samsundan gelen 5 yaşındaki çocuk hastamızın dişlerinin tedavisini genel anestezi altında gerçekleştirdik. Daha sonra İzmir’den gelen 3 yaşındaki hastamıza da gerekli tetkikleri yaptıktan sonra genel anestezi altında tedavi edildi. Başarılı bu operasyonları gerçekleştiren sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Samsun ve İzmir’den gelerek hastanemizi tercih eden hasta yakınlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YILDA İL DIŞINDAN GELEN HASTALARA HİZMET VERECEĞİZ”

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini tercih eden hastalara kısa sürede kaliteli hizmet vermek adına gayret gösterdiklerini belirten Başhekim Şen, “Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bizimde hasta sayımız artıyor. Hasta veya hasta yakınları bizleri arayarak tedavileri konusunda destek istiyor. Bizlerde hastalarımızı Sivas’a davet ediyoruz. Yine farklı illerde yaşayan ve sılayı rahim yapan hemşerilerimizde hastanemizi tercih ediyor. Yani yaz aylarında hasta sayımızda ciddi artış yaşanıyor. Sağlık çalışanları olarak hastanemize başvuran hastalarımıza kısa sürede kaliteli hizmetler veriyoruz. Bu konuda gayret gösteren hastane personelimize gerçekten çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşmasını sonlandırdı.