SÜMEYRA DENİZ

Katıldığı özel bir televizyon programında soruları yanıtlayan İYİ Parti Sivas İl Başkanı Taha Çaykuş  iki belediye başkanının partilerine geçeceğini belirtti. Çaykuş, “Biz kongremizi 10 Aralık ta yaptık. 10 Aralıktan itibaren 6 ay geçtikten sonra iyi parti her seçime girebilir. Biz halkın dik duran temsilcileriyiz. Ben iyi partiyim bugün itibariyle her hangi bir belediyemiz yok bizim. Çok net söylüyorum önümüzdeki günlerde Sivas’ta en az iki tane ilçe belediye başkanı iyi parti saflarına geçecek yakın zamanda göreceksiniz” ifadelerine yer verdi.

Siyasetin üslubunu değiştirdik diyen Çaykuş, “ Halkımız zaten mağdur biz niye mağdur olalım ki? Hayır, biz mağdur edebiyatı yapmayacağız. Biz halkın dik duran temsilcileriyiz. Ben ne kadar dik durursam benim kafam ne kadar yere eğilmezse halkımı, vatandaşımı, milletimi o kadar iyi temsil ederim” dedi.

Sivas’ta en az 2 ilçe belediye başkanının kendi saflarına geçeceğinin altını çizen Çaykuş, “ Yakın zamanda göreceksiniz iki belediye de iki farklı partiden” şeklinde konuştu.