MEHMET TIRPAN

37. Bölge Sivas Eczacılar Odası Başkanı Bahadır Eren, Odalarının her yıl düzenledikleri sosyal sorumluluk projelerine her yıl yenisini ekleyerek çocuklara çeşitli yardımlarda bulunduklarını söyledi.

Göreve geldikleri günden itibaren gayretle çalıştıklarını aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verdiklerini aktaran Eren, “Odamızın düzenlemiş olduğu, Minik Kalpler Üşümesin projemiz kapsamında, eczacılarımızın desteğiyle 5 köyümüzde toplam da 135 çocuğumuza bot ve mont yardımı yaptık. Bu tür çalışmaları her yıl sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.

Yürüttükleri projeye üyelerinin de destek verdiğini aktaran Başkan Eren, “İlgili köy okullarında görev alan öğretmenlerle iletişime geçilerek, okullarında bulunan çocuklarımızın cinsiyet ayakkabı numarası ve mont için ölçüleri alınarak, komisyonda yer alan eczacılarımız tarafından çocuklarımıza özel paketler yapılarak bizzat kendilerine teslim edilmiştir. Bu sene üçüncüsünü düzenlediğimiz bu sosyal sorumluluk projemize, heryıl artarak katılım sağlayan değerli meslektaşlarıma, fedakarca özveriyle çalışan komisyondaki değerli çalışma arkadaşlarıma ve katkı sunan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.