MEHMET TIRPAN

37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Bahadır Eren, Eczacılar Odası olarak hayata geçirdikleri Minik Kapler Üşümesin projeleri kapsamında bu yılda ihtiyaç sahipleri çocukların yüzünü güldürdüklerini söyledi.

Eczacıların katkılarıyla gerçekleştirilen proje hakkında bilgiler veren Başkan Eren, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da köylerdeki küçük çocuklarımıza mont ve ayakkabı desteğinde bulunduk. Kurtlapa ilkokulu, Özel idare ilkokulu, Koyulhisar Atatürk ilkokulu olmak üzere 3 ayrı okulda toplam 115 öğrencimizi sevindirdik. Bize umut olan değerli meslektaşlarımıza ve emeği geçen çalışma arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederim” dedi.

Göreve geldikleri günden itibaren gayretle çalıştıklarını aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık verdiklerini aktaran Başkan Eren, “İlgili köy okullarında görev alan öğretmenlerle iletişime geçilerek, okullarında bulunan çocuklarımızın cinsiyet ayakkabı numarası ve mont için ölçüleri alınarak, komisyonda yer alan eczacılarımız tarafından çocuklarımıza özel paketler yapılarak bizzat kendilerine teslim edilmiştir. Bu sene dördüncüsünü düzenlediğimiz bu sosyal sorumluluk projemize, heryıl artarak katılım sağlayan değerli meslektaşlarıma, fedakarca özveriyle çalışan komisyondaki değerli çalışma arkadaşlarıma ve katkı sunan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.