Mehmet TIRPAN

Yeniden Refah Partisi Sivas İl Kurucuları gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Geneş’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yeniden Refah Partisi Sivas İl Kurucularından olan İbrahim Ercan, Milli Görüşün İkinci kırk yılının yani ikinci Erbakan döneminin milletimize hayırlar getirmesini temenni etti.

Kendilerini tanıtma fırsatı veren ilimizdeki basın mensuplarına teşekkür eden Ercan, “Bildiğiniz üzere 23 Kasım 2018 tarihinde İçişleri Bakanlığına yapılan resmî başvurumuz ile Partimizin Genel Başkanlığını yapan Dr. Muhammed Fatih Erbakan'ın önderliğinde Yeniden Refah Partisi kurulmuş oldu. Sivas'ta ise 1 Aralık'ta İl Başkanı temayül toplantısı yaptık” dedi.

16 Aralık Pazar günü saat 11:00 da Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezinde yapacakları tanıtım toplantıları ile Partilerini kamuoyuna tanıtacaklarının altını çizen Ercan, “İlimizden bir otobüs ve özel araçlarla bu programa katılım sağlanacak. Bu çerçevede sizin vesileniz ile tüm halkımızı, vakti olanları Ankara'ya vakti olmayanları ise televizyon ekranlarında tanıtım toplantımızı takip etmeye davet ediyoruz. Milli Görüş hareketinin ikinci kırk yılının yani ikinci Erbakan döneminin milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Tekrar bu imkanı bize vermenizden dolayı Sivas İl Kurucular kurulu olarak bir kez daha başta siz basın mensuplarına ve halkımızın yakın ilgisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Yeniden Refah Partisinin Sivas İl Kurucuları İbrahim Ercan, Ramazan Sarıkaya, Yılmaz Kozu ve Abdullah Yıldırım oldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Geneş ise, başarılar diledi.