Sivas Haberleri
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6746 %0.18
39,8735 %0.13
SİVAS
00:00:00
İkindi vaktine kalan
Ara
Sivas Memleket Asayiş Eskişehir'de Motosikletli Polislerden Kaçarken Gazeteciyi Tehdit Etti

Eskişehir'de Motosikletli Polislerden Kaçarken Gazeteciyi Tehdit Etti

Eskişehir'de yaşanan korkutucu bir olayda, kasksız, plakasız ve ehliyeti olmayan bir motosiklet sürücüsü, polisleri atlatmak için tehlikeli bir kaçış gerçekleştirdi.

Eskişehir'de yaşanan korkutucu bir olayda, kasksız, plakasız ve ehliyeti olmayan bir motosiklet sürücüsü, polisleri atlatmak için tehlikeli bir kaçış gerçekleştirdi. Bu sırada motosikletin arkasındaki genç yolcu ise olayı görüntüleyen İhlas Haber Ajansı muhabirini tehdit etti.

Olayın Gelişimi:

Dün saat 15.40 sıralarında meydana gelen olayda, trafik polisinin takibine takılan motosikletli, yasak olan Adalar Bulvarı'ndan hızla kaçmaya çalıştı. Diğer sürücüleri tehlikeye atan motosikletli, polis ekipleri tarafından İsmet İnönü Bulvarı'nda durduruldu. Yapılan kontrolde sürücünün ehliyeti olmadığı ve motosikletin plakasız olduğu belirlendi.

Olay yerinde görüntü almak isteyen İhlas Haber Ajansı muhabirine, motosikletli genç tarafından "Dayak atarım sana" şeklinde tehditler savruldu. Muhabirin basın kartını göstermesine rağmen şahıs, tehditlerine devam etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *