Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Sahur vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9579 %-0.11
41,0617 %-0.29
Ara
reklam
Sivas Memleket EKONOMİ Türkiye ihracatına Kayseri imzası

Türkiye ihracatına Kayseri imzası

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan “Türkiye'nin ilk 1000 ihracatçısı 2022” listesinde yer alan Kayserili firmaları kutlayarak başarılarının devamını diledi.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, geçtiğimiz günlerde TİM tarafından açıklanan “Türkiye'nin ilk 1000 ihracatçısı 202022” listesinde Kayseri’den 21 firmanın yer aldığını açıklayarak, “TİM tarafından açıklanan listede 17 firmamız görünüyor ancak, İhracatçılar Meclisi listesinde yer almayan ve Kayseri Serbest Bölgemizde faaliyet gösteren dört firmamız daha var. Bunlarla birlikte ilk 1000’de Kayseri’den toplam 21 firmamız yer almış durumda” dedi.

Önümüzdeki yıllarda bu rakamları daha da yukarı taşımak için gayret göstereceklerini dile getirirken Başkan Büyüksimitci, “Şehir olarak yatırım, üretim ve ihracat ile büyümeyi sürdürüyoruz. Sanayicilerimiz, şartlar ne olursa üretime ve ihracata devam ediyor. Kayseri olarak geçtiğimiz yıl 4 milyar dolar ihracat gerçekleştirdik. Bin 700 civarında ihracatçımızla dünyanın 190’dan fazla ülkesine ihracat gerçekleştiriyoruz. İnşallah yeni kuracağımız OSB’lerimiz ve yapacağımız yeni yatırımlarla bu rakamları çok daha yukarılara çekeceğimize inanıyoruz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *