Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Sahur vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9673 %0.02
41,1885 %0.04
Ara
reklam
Sivas Memleket EKONOMİ İstanbul Havalimanı'nda yolcu rekoru

İstanbul Havalimanı'nda yolcu rekoru

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İGA İstanbul Havalimanı’nda, bin 593 uçuş düzenlendi. 252 bin 364 yolcunun seyahat ettiği İGA İstanbul Havalimanı’nda ‘Tüm Zamanların Yolcu Rekoru’ kırıldı.İSTANBUL (İGFA) - Bölgenin en önemli küresel aktarma merkezi ve Avrupa’nın en yoğun havalimanı olan İGA İstanbul Havalimanı, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesinde ev sahipliği yaptığı uçuşlarla ‘yolcu sayılarında’ yeni bir rekora ulaştı.

25 Haziran 2023 Pazar günü İGA İstanbul Havalimanı’nda; toplam bin 593 uçuşa ve 252 bin 364 yolcuya ev sahipliği yapıldı. Açılışından bugüne kadarki en yüksek yolcu sayısına ulaşan İGA İstanbul Havalimanı,  ‘günlük yolcu sayısı rekorunu’ kırmayı başardı.

Ramazan Bayramı’nın son günü olan 23 Nisan 2023 tarihinde ise günlük bin 548 uçuş ve 244 bin 709 yolcuya ev sahipliği yapan İGA İstanbul Havalimanı, uçuş sayısında yılın ilk rekoruna imza atmıştı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *