HABER MERKEZİ

İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) binasında eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek sohbet etti.

Milli Eğitim Müdürlüğümüzce hayata geçirilen Kurslarda Öğretimin Planlanması ve Rehberlikte Üstünleşme (KÖPRÜ) projesi kapsamında oluşturulan DYK'ların koordinasyonunun da sağlandığı merkez binasında öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Savaşçı, eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Öğrencilere nasihatlarda bulunan Savaşçı, “Çocuklar sizler bizim göz bebeğimizsiniz. Ülkemizin geleceği, yarınlarısınız. Bütün öğretmenlerimiz, bizler sizin başarınız için çaba gösteriyoruz. İnşallah sizlerin de gayreti ile arzu ettiğimiz başarıları yakalayacağız. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

Gelecek nesillerin iyi yetişmesi gerektiğinin altını çizen Savaşçı, “İnşallah gelecekte her biriniz ayrı ayrı alanlarda ülkenize önemli hizmetlerde bulunacak, ülkemizin geleceğine yön vereceksiniz. Onun için istiyoruz ki akademik başarıyı tesis ederken sosyal, sanatsal, kültürel ve sportif alanlarda da kendinizi geliştirin. Tüm bunların yanında ve en önemlisi vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak yetişmeniz en büyük arzumuzdur." İfadelerini kullandı.

Savaşçı, sınıf ziyaretlerinin ardından KÖPRÜ Projesi koordinatör öğretmenleri ile de bir süre görüş alışverişinde bulundu.