FATİH ÖZDAL

Merkezi İstanbul’da olan ve kentte 2022-2023 yılında faliyet gösterecek olan Sekiz Oniki yayınlarının şubesi açılışa hazırlanıyor. Yeni eğitim öğretim döneminde açılacak olan Sekiz Oniki yayınlarının Genel Koordinatörü Adem Kurt, Sınavlara hazırlığa yeni bir bakış açısı kazandırmak ve çağın dinamiklerini kaliteli eğitim anlayışı ve teknolojik bileşenler ile tamamlayarak başarıya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Geleneksel yüz yüze eğitimi güçlü dijital içerikler ile bir araya getirerek “hibrit eğitimi” adını verdikleri yeni bir sistem kurguladıklarının altını çizen Genel Koordinatör Adem Kurt, “Geliştirdiğimiz yeni ve verimli sistem ile öğrenciler gün içerisinde eğitim merkezlerimizde aldıkları yüz yüze eğitimlerin ardından akşam soru çözümleri yapacaklar. Yine ders anlatım videoları ve çevrimiçi ödevler ile sınavlara kusursuz bir hazırlık yapmış olacaklar.” dedi.

Sınava hazırlanan LGS ve YKS öğrencileri için her konu ve kazanıma yönelik özet ders anlatım videolarının da hazırlandığının altını çizen Kurt, “Öğrenciler yüz yüze eğitime ek olarak bu özet ders içeriklerli videolar ve konu tekrarı yapabilme imkanı bulacaklar. LGS ve YKS öğrencilerine yapılan sıralı denemeler, yapılan analizler ile elde edilen raporlar sonucu öğrencilerin eksik oldukları konu ve kazanımlara yönelik öğrenciye özel soru bankası verilecektir. Bu yapılan ayrıntılı tarama ile öğrencilerin akademik durumu tam olarak ortaya çıkacak yapılan çalışmalar ile öğrencilerin tüm konuları eksiksiz öğrenmesi sağlanacak. Ülkemizde son yıllarda adından övgüyle söz edilen Kunduz ile Sekiz Oniki kurs olarak çözüm ortaklığı yapıyoruz. Bu sayede öğrencilerimiz yedi gün yirmi dört saat çözemedikleri soruların iotoğraf'ını çekip sisteme yükledikleri takdirde 10 dakika içinde cevabı çözülmüş olarak öğrenciye gönderilecek, bu uygulamadan öğrencilerimiz ücretsiz olarak faydalanabileceklerdir. Bizler Sekiz Oniki Kurs Ailesi olarak Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin akademik başarılarını yükseltmek ve hayallerine kavuşmalarını sağlamak için, bu uzun ve yorucu yolculuklarında yanlarında olmak ve yollarına ışık tutmak istiyoruz. İyi kaptan dalgalı denizde belli olur. Bizler Sekiz Oniki Kurs olarak, güçlü alt yapımız, alanında uzman öğretmen kadromuz, kurumsal kimliğimiz ve başarıya odaklı yapılanmamız ile bu alanda en iyisi olmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sekiz Oniki Sivas Şubesi Kurum Müdürü İshak Görücü ise, Öğrenci alımına başladıklarını belirterek “Öğrencilerimiz için, yaz tatilini verimli olarak geçirebilmeleri ve gelecek döneme hazır olarak girebilmeleri adına iki haftalık bir yaz kampı programı gerçekleştirdik. Yaz kampı süresince, öğrencilerimize branş öğretmenlerimiz tarafından tekrar dersleri verilirken, rehberlik servisimizin hazırlamış olduğu tatil çalışma planları da dağıtıldı. Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte verimli bir şekilde eğitimlerimize başlayacağız. Velilerimizi ve öğrencilerimizi kentteki şubemize davet ediyoruz” şeklinde konuştu.