Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Yatsı vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
37,9506 %-0.1
41,0472 %-0.35
Ara
reklam
Sivas Memleket EĞİTİM Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları'ndan 800 Öğrenciye Bursluluk Sınavı

Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları'ndan 800 Öğrenciye Bursluluk Sınavı

Eğitimden spora, kültürel etkinliklerden sosyal etkinliklere birçok alanda lider konumda olan Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları, 4’ncü sınıf öğrencilerine yönelik bursluluk sınavı düzenledi.

Sivas’ta eğitimin öncüsü konumunda yer alan ve başarılı öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinen Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları, 4’ncü sınıf öğrencileri için bursluluk sınavı yaptı. İl genelinden yoğun katılımla gerçekleştirilen sınavda yaklaşık 800 öğrenci ter döktü. Öğrencilere yöneltilen 60 soru için 90 dakika süre tanındı. Sınav sonrası başarılı olan öğrencilere yüzde 100’e varan burs imkânı sağlanmış olacak.

Bursluluk Sınavı (2)


“Donanımlı nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz”
Sınava ilişkin bilgiler veren Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Okulları Özel Mahir Sevim Özduman Ortaokulu Müdürü Ersin Yılmaz öğrencilere başarılar dileyerek, “Şu an 4’ncü sınıf düzeyinde okuyan öğrencilerimiz yüzde 100’den başlayan eğitim bursu imkânları sağlayacağız. Başarılı öğrencilerimizi bu anlamda ödüllendirmek istiyoruz. İl genelinde bir tek sınıf düzeyinde katılım en yüksek olduğu sınavı gerçekleştiriyoruz. 800 öğrencinin katıldığı 4’ncü sınıf düzeyinde bir bursluluk sınavı yapıyoruz. Sivas halkına teveccühleri için çok teşekkür ediyoruz. Emin ellerde güzel bir eğitim vererek donanımlı bir nesil yetiştirmek için bizler de bu teveccühe layık çalışmalar yapmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *