Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Yatsı vaktine kalan
Sivas
Kapalı
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
36,6756 %0.18
39,9524 %0.32
Ara
Sivas Memleket GÜNDEM Dubai Çikolatasına Rakip: Çikolatalı Pide ve Künefe

Dubai Çikolatasına Rakip: Çikolatalı Pide ve Künefe

Çankırı’da restoran işletmecisi Servet Sevindim, artan Dubai çikolatası talepleri üzerine yöresel lezzetleri çikolata ile buluşturdu.

Çankırı’da restoran işletmecisi Servet Sevindim, artan Dubai çikolatası talepleri üzerine yöresel lezzetleri çikolata ile buluşturdu. Sevindim, "Dubai pidesi" ve "Dubai künefesi" adı altında yeni tatlar yaratarak müşterilerine sundu.

Müşterilerinin Dubai çikolatasına olan ilgisi nedeniyle bu yönde bir yenilik yapmak istediğini belirten Sevindim, “Dubai çikolatası çılgınlığı tüm dünyada olduğu gibi Çankırı’da da önemli bir boyuta ulaştı. Müşterilerimiz sıklıkla Dubai çikolatası soruyordu. Bu talebi karşılamak için Dubai künefesi ve pide yapmaya karar verdik” dedi.

Üretimde kullanılan tüm malzemelerin yerli olduğunu vurgulayan Sevindim, "Antep fıstığı, şeker ve çikolata ile hazırladığımız bu tatlar, Dubai isminin etkisiyle daha fazla ilgi görüyor" şeklinde konuştu.

Yusuf Kekeç ise, “Daha önce Dubai çikolatasını duymuştum ama Dubai künefesini ve pidesini ilk defa tattım. Künefeyi normalde sevmem ama bu sefer çok beğendim. Dubai çikolatasından çok daha güzel” diyerek deneyiminden memnun kaldığını ifade etti.

Servet Sevindim, Dubai isminin lezzetleri ön plana çıkardığını ve bu yenilikten sonra gelen olumlu geri dönüşlerden dolayı mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *