Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kızılağaç Mahallesi'nde bulunan tek katlı prefabrik bir ikamette çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü. Olayda 1 kişi yaralandı.

Doğal Cennet Küle Döndü Doğal Cennet Küle Döndü

Edinilen bilgilere göre, yangın sobadan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle kısa sürede büyüyerek evi tamamen sardı. İhbar üzerine Bodrum İtfaiye Grup Amirliği, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangının kontrol altına alınması için vatandaşlar da itfaiye ekiplerine yardımcı oldu.

Yangın söndürme çalışmaları sırasında ikamet sahibi, kollarından yaralanarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı kişi, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın, ekiplerin yoğun çabaları sonucunda söndürüldü, ancak evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: iha