Sivas Haberleri
SİVAS
00:00:00
Akşam vaktine kalan
Sivas
Hafif yağmur
3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
38,1328 %0.13
43,6652 %1.43
Ara
Sivas Memleket Asayiş Esenyurt'ta Güzellik Merkezinde Hırsızlık: 35 Bin Lira Çalındı

Esenyurt'ta Güzellik Merkezinde Hırsızlık: 35 Bin Lira Çalındı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir güzellik merkezine müşteri gibi giren üç şahıs, işyeri sahibinin çantasından yaklaşık 35 bin lira para çalarak kayıplara karıştı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir güzellik merkezine müşteri gibi giren üç şahıs, işyeri sahibinin çantasından yaklaşık 35 bin lira para çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anları, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 18.00 sıralarında 19 Mayıs Bulvarı üzerindeki bir güzellik merkezinde gerçekleşti. İddialara göre, iş yeri sahibi İnci Yelken’e müşteri gibi gelen bir erkek, bir kadın ve 16 yaşlarındaki bir kız, fiyat almak için görüşmeye geldi. Kadın, epilasyon cihazını görmek istedi. Yelken, kadınlarla birlikte odaya geçerken, dışarıda kalan erkek, sandalyede duran çantayı açarak içinden bir miktar para aldı.

Kadınların odaya geri dönerken, şahıslar iş yerinden ayrıldı. O sırada Yelken’in eşi, güvenlik kamerasında yaşanan hırsızlığı fark ederek durumu bildirdi. Yelken, karakola giderek şüpheliden şikayetçi oldu. Hırsızlık sonucu toplam zararın yaklaşık 35 bin lira olduğu öğrenildi.

"Kime Güvenecek Bilmiyoruz"

Olayla ilgili açıklamalarda bulunan İnci Yelken, “Bir erkek, bir kadın ve bir kız çocuğu ile beraber işyerine fiyat almak için görüşmeye geldiler. Birkaç dakika konuştuktan sonra kadın, epilasyon cihazını görmek istedi. Ben de onlarla beraber içeri geçtim. Beyefendi burada kaldı. Biz içerideyken adam çantamı açıp içinden bir miktar paramı aldı. Daha sonra içeride döndüğümüzde beyefendi, ‘Gidelim’ diyerek kalkıp gitti. Çantamda bin dolar ve 255 TL vardı. Toplamda 30-35 bin lira civarıydı. Olay sonrası eşim güvenlik kamerasını izlerken bana görüntünün videosunu attı ama o attığında şahıslar çoktan gitmişti. Öğrendikten sonra karakola gittim ve şikayetçi oldum. Şahsın yakalanmasını istiyorum ve benim düştüğüm mağduriyete benim gibi başka çalışan arkadaşlarımın düşmesini istemiyorum. Artık gerçekten kime güveneceğimizi bilmiyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *