Ankara'nın Mamak ilçesinde, bir gecekonduda çıkan yangın paniğe sebep oldu. Yangın, Lalahan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, kısa sürede büyüdü.

Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle çevredeki diğer yapılar da güvenlik amacıyla tahliye edildi. Yangının çıktığı gecekonduda maddi hasar meydana gelirken, can kaybı ya da yaralanma olmadı.

RTÜK'ten Şok Karar: O Dizinin Yayını ve Çekimleri Durduruldu RTÜK'ten Şok Karar: O Dizinin Yayını ve Çekimleri Durduruldu

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Yangının çıkış nedeni ve olaya dair gelişmeler, yetkililer tarafından yapılacak soruşturmanın ardından açıklığa kavuşacak.

Muhabir: İHA