Hayat şartları ve  hastalıklar  artık insanların yalnız yaşamasına ve ufak dairelerde daha güvende yaşayabileceği izlenimi verdi ve artık 1+1 daireler daha revaçta..

Son yıllarda salgın ile birlikte özellikle bekar yaşayanlar ve öğrencilerin tercihi 1+1 ve 1+0 dairelerden yana kullanmaya başladı ilimizde de artık özellikle kiralık dairelerde 3+1 ve 4+1 daireler hiç tercih edilmezken 1+1 dairelere rağbet çok aynı zamanda eşyalı dairelere ilgide bir o kadar arttı..

Artık kiralık ev arayan insanlar özellikle eşyalı daireler istiyor yeniden eşya almak kiracıların işine gelmediği gibi aboneliklerde dahil ev  arayışı sayısı hızla artmakta..

Neden Ufak Daireler ;

Ekonomik şartlar ilk planda gözükse de covit-19 salgını tamamıyla  ev arayışını değiştirdi..Evde tek başına kalanların sayısı hızla artıyor özelikle öğrencilerin terciği tek yaşam şekli.

‘’Yurtlarda 3-4-6 kişilik odalarda yaşamak artık tarih olacak gibi gözüküyor!’’

Yatırımcıların yeni hedefleri arasına giren 1+1 ve 1+0 konutlar için firmalar arayışlarını arttırdı buna göre arsa ve bölgesel hareketlilik  başladı.

Eşyalı kiralık dairelerin bu aralar aylık kiraları 1000 TL İLE 3000 TL arasında değişmekte genel olarak üniversite bölgesi tercih ediliyormuş gibi göründe  de merkezde yeni yapılmış ve eşyaları yeni olan evler daha çok tercih ediliyor .

Haftaya görüşmek dileğiyle esen kalınız tüm gayrimenkul sorularınız için [email protected]